En meerrrr…!

Live Music & Entertainment

De muziek staat in het teken van funk, jazz, soul, talenten and more!

Gedurende het hele festival is er live muziek en entertainment, op 2 acts na is alles ingevuld. Houd deze pagina in de gaten voor alle actuele ontwikkelingen en blijf op de hoogte 🙂

 

Wil je zelf je eigen muziek draaien, dat kan! Bij de spectaculaire muziek-caravan kan je zelf je plaatje uitzoeken die de dj’s dan voor je draaien :-). Swingen met lichteffecten, rook en op een mooie dansvloer! Zij doen dit gratis, een muntje is jouw nostalgie zeker waard! Let’s Dance…

Programma

Vrijdag 18 mei

Rob Janszen – 17.30uur tot 18.30uur 

 

Rob Janszen is eigenlijk een onontdekte parel in de Nederlandse muziekwereld.

Als zanger veelvuldig bekroond en met zijn roots in zowel de jazz, soul, Nederlandse popmuziek en lounge-wereld veelzijdiger dan wie ook.

Een crooner en entertainer pur sang, die met passie zijn hart en ziel aan de pure muziek geeft.

En dat is te horen.!

Richard de Fontaine – 18.30uur tot 18.50uur / 21.00uur tot 21.20 uur

 

Richard is een soulzanger in hart en nieren.

Speciaal voor Haagse Wereld Hapjes treedt hij 2 avonden 2 keer 20 minuten op ‘om de sfeer er in te brengen’ volgens zijn zeggen :-).

Hij treedt niet alleen op maar is ook trotse eigenaar van zijn typisch Engelse lunchroom Scallywags  en deelnemer van Haagse Wereld Hapjes .

Wij hebben er zin in!

2.R.4.YOU – 19.00uur tot 20.00uur / 21.30uur tot 23.00uur 

2.R.4.YOU. zijn Rob Janszen en Rob Middelhoven. Deze beide Rob-ben combineren als duo een breed scala aan muziekstijlen. Met hun zang, saxofoon en DJ grooves mixen zij jazz, dance, soul, funk, lounge en easy-pop moeiteloos in elkaar. Deze 2 ras-musici creëren een warme sfeer die hun publiek vervoert en meeneemt naar talloze muzikale hoogtepunten. Om naar te luisteren en te genieten maar ook om volop op te dansen.!

TOP dat jullie er zijn!

BEAR TRA – 20.00uur tot 21.00uur 

Baer Tra maakt door songwriters als James Taylor en Van Morrison en soulsingers als Bill Withers en Marvin Gaye geïnspireerde soulfolk. Hij brengt zijn muziek met een rauwe rand. In 2011 werd hij de jongste winnaar ooit van het Nederlands Vocalisten Concours en na een lange muzikale zoektocht nam hij in april zijn debuut-ep op die later dit jaar zal verschijnen.

Zaterdag 19 mei

Rob Janszen – 13.00uur tot 14.30uur / 18.00uur tot 19.00uur

 

Ook vandaag kunnen we genieten van 2 optredens van de veelzijdige zanger Rob Janszen. Als zanger veelvuldig bekroond en met zijn roots in zowel de jazz, soul, Nederlandse popmuziek en lounge-wereld veelzijdiger dan wie ook.

Een crooner en entertainer pur sang, die met passie zijn hart en ziel aan de pure muziek geeft.

Thanx Rob, je hoort bij Haagse Wereld Hapjes!

Mika en Molly Young – 15.30uur tot 15.45uur 

De twee Engelse zusje zijn zo op elkaar ingespeeld dat zij een spectaculaire Ierse dans laten zien. Zij wonen inmiddels plusminus 3 jaar in Den Haag en staan letterlijk te popelen om hun act aan de inwoners van hun huidige woonplaats te laten zien. Deze 2 charmante zusje hebben 2 rondes van Holland’s got Talent gehaald, een hele prestatie!

Fijn om deze lieve zusjes in ons midden te hebben, ze verdienen meer dan applaus!

VIVIAN TARMIDI 16.00uur tot 18.00uur 

Een kleine vrouw met een grote stem en een hele berg energie. Soul, RnB & Pop is helemaal haar ding. Ze is pas 24 jaar, maar heeft al op vele grote podia gestaan. Naast leadvocal is ze ook regelmatig backingvocal voor o.a. Berget Lewis, Sharon Doorson en Jennie Lena. Op dit moment is ze druk bezig met haar eigen muziek, waar we hopelijk dit jaar nog meer van gaan horen. Samen met Geronimo Latumeten (samenwerkingen met o.a. Jocelyn Brown) op keys maken ze er 19 mei een soulful feestje van!

RUBENSON – 18.00uur tot 18.30uur

Ruben ‘Behold, a Son’.
Due to a simple composition of birth name and meaning, the name Rubenson was born. The origin of his musical expression goes back to his teenage years, where he whispered his first cassette tunes full of melodious vocal lines. Inspired by artists like Neil Young, Eddie Vedder & Eagles he formed his first acoustic band ‘Pleen’
back in 2005. In various formations he remained national active until 2013, with the highest prize winner of the The Hague Popprize in 2010.
After a period of introspection he found his love back for writing songs in 2016. This results in the year2018 in the EP ‘Is there anything else?’ in which
the vulnerability of his inner journey is well felt.

Nice you have on stage!

Richard de Fontaine – 19.30uur tot 19.50uur / 21.30uur tot 21.50uur

 

Ook vanavond laat Richard ons 2 keer genieten van zijn zangtalenten.

Inmiddels bekende zanger in het Haagse en eigenaar van Scallywags; the place to be voor een authentieke Engelse High tea’ zoals de eigenaar Richard de Fontaine zelf zegt.

Deze ras Londenaar woont nu al 21 jaar in Den Haag en is als eerste in Nederland begonnen met het serveren van de High tea!

Dit alles in combinatie met zijn zangkunsten.

We love it!

Fleur de Bruijn – 20.00uur tot 20.30uur 

Fleur de Bruin is een mooie jonge talentvolle dame van 17 jaar oud. Zij studeert aan de artiesten musicalopleiding Dutch Academy Of Performing Arts (DAPA). Zingen is al heel haar leven haar passie. Ze heeft aan diverse talentenjachten mee gedaan en ze treedt regelmatig op.

Ze vindt het heel erg leuk om tijdens de Haagse Wereld hapjes op te treden!!

Wij zijn superblij met deze dame en zijn er van overtuigd dat we nog veel van haar gaan horen!

A NIGHT OF SOUL – 20.30uur tot 23.00uur

Tom van der Zaal (winnaar PCC, Sena Award, Melkweg Student Award) en Toine Scholten (bekend van de DWDD en De Beste Singer Songwriter Van Nederland) gaven vorig jaar al een tribute aan soul & disco held George Benson tijdens de Haagse Wereld Hapjes 2017. Zowel individueel als collectief zijn beide artiesten hard op weg om internationaal door te breken.

Wegens succes zijn zij dit jaar terug met een muzikale ode aan alle grote soul artiesten. Gegarandeerd het dak eraf!

Zondag 20 mei

BARBARA ST. JAMES – 14.00uur tot 15.30uur 

Barbara St. James (1990) is een zangeres. Met haar karakteristieke sound weet zij zichzelf te onderscheiden. Haar muziek wordt sterk beïnvloed door blues en soulmuziek. Hierbij staan het leven, emotie en authenticiteit centraal. Barbara wordt geprezen om haar (muzikale) persoonlijkheid, unieke stemgeluid, creativiteit en gevoel voor swing. Ze zingt vanuit haar ziel. Hoewel haar stemgeluid krachtig kan zijn is Barbara niet bang om haar kwetsbaarheid te laten zien in haar muziek. Door deze kwaliteiten weet zij haar publiek keer op keer te raken. ‘Zingen is een noodzaak. Het is voor mij de manier om mezelf te uiten’ aldus Barbara.

WE LOVE 2 DANCE – 15.30uur tot 15.45uur

We Love 2 Dance is een jonge, vernieuwende dansschool gevestigd in Den Haag. Kinderen én volwassenen kunnen bij onze dansschool terecht voor danslessen in verschillende dansstijlen, zoals klassiek ballet, streetdance, modern jazz, hiphop, zumba, breakdance en kidsdance. Al onze danslessen worden begeleid door professionele en bovenal enthousiaste docenten.

Tijdens de Haagse Wereld Hapjes op zondag 20 mei geeft het WeLove2Dance demoteam een spetterend optreden.

Kom jij kijken naar ons optreden? En houd jij ook van dansen? Meld je dan aan voor een gratis proefles. www.welove2dance.nl

Geweldig dames en tot 20 mei!

EGLé – 16.00uur tot 19.15uur 

EGLĖ PETROŠIŪTĖ is een zangeres uit Litouwen. Egle is de mede oprichter van het Braziliaanse muzikale project AS CORES RICAS DO BRASIL met saxofonist Caspar Van Wijk en één van de beste Braziliaanse drummers Fernando Paiva Da Silva. Egle was tevens finalist in diverse nationale en internationale competities zoals Jazz Voices, Riga Jazz Stage, The Voice Of Lithuania en Jazz Fountain. Ze heeft speciaal voor De Haagse Wereld Hapjes een unieke bezetting gemaakt!

Mr. Mitch Groove Sensation – 20.00uur tot 23.00uur 

Mr. Mitch’s Groove Sensation is een fonkelende muzikale belevenis voor evenementen en partijen. Met een mix van heerlijke hits uit de jaren ‘70 en ‘80 zoals Disco Inferno, It’s raining men en Carwash, én de eigentijdse soul van onder meer Amy Winehouse, Waylon en Ben l’Oncle Soul heeft deze formatie een ijzersterk en swingend repertoire in huis.

Vier glimmende Horns geven deze loeistrakke Groove Sensation een unieke glans, maar…. Ladies and gentlemen! Drie leading ladies maken het pas echt bijzonder. Oorstrelend mooi en hartverscheurend rauw bezorgen deze diva’s iedereen kippenvel, elk optreden weer!

Mr. Mitch’s Groove Sensation ziet er naar uit om het Haagse Wereld Hapjes Festival swingend bij te staan.

Haagse Wereld Hapjes ziet ook uit naar jullie swingende optreden, ThanX!

Maandag 21 mei

Joelle Vierling – 14.00uur tot 15.00uur 

At an early age Joëlle was inspired by her parents’ heroes in music, such as Chaka Khan, Eric Clapton, Stevie Wonder and Michael Jackson. She inherited her singing from her grandmother, Willy van Drunick. An opera singer in the sixties with her own single ‘Bianca Roso’ together with Bruno Martino. After Joëlle was born her family moved to Zeeland but it was inevitable that one day she would return to her roots and to her native city The Hague, which is known as the 1ste rock capitol in the Netherlands.

Manouk Pheifer – 15.00uur tot 15.30uur 

Manouk Pheifer, pas vijftien jaar, heeft al een hele en succesvolle zang- en acteercarrière achter de rug.

Deze mooie en sympathieke dame uit Vlaardingen was finalist bij het Junior Songfestival 2017, speelde ze op het podium al diverse rollen in musicals waaronder Hij gelooft in mij van André Hazes en het bekende Kruimeltje. Voor eigen publiek is Manouk Pheifer een graag geziene gast op het artiestenprogramma tijdens Koningsdag op het Veerplein in Vlaardingen. Een hele erelijst voor zo’n jonge artieste! Nu slaat ze haar vleugels uit naar Den Haag en ze staat te popelen om heel Den Haag te charmeren met haar zangkunsten.

Wij zijn trots op Manouk!

Jan Willem de Vos – 16.00uur tot 16.45uur 

De symphatieke Jan Willem de Vos staat aan het begin van zijn carrière, zeer veelbelovend en wij als organisatie vermoeden dat hij ‘klaar’ is voor een internationale talentenjacht waarna wij zeker nog van hem gaan horen. Top dat hij bij Haagse Wereld Hapjes zijn bijzondere talenten laat horen.

Complimenten Jan Willem en wij zijn vereerd dat je bij ons komt optreden. Super!

The Fabulous Feno – 17.00uur tot 18.00uur

Presenting The Fabulous Feno. An American from Chicago who is a graduate and former member of the Ringling Bros. Barnum & Bailey Clown College and Circus. FENO has delighted audiences throughout the USA and Europe. Combined with years of performances and a multitude of credits, his astounding background features a myriad of events to include schools, festivals, private parties, corporate events, comedy clubs & theaters. Whether it’s TV, or movies on the big screen, FENO has done it all!

FENO WE LOVE YOU!

Prince Tribute Band – 18.00uur tot 22.00uur

Prince tribute band The New Power Revolution is ontstaan uit een wederzijdse liefde voor de iconische artiest Prince. Scheurende gitaarsolo’s, strakke band arrangementen, ruimte voor improvisatie en entertainment is wat je kan verwachten van The New Power Revolution. Zanger Wayne was finalist van Idols, is een van de zangers van de entertainment en Stand Up Popband De Coronas en tourt in binnen en buitenland. New Power Revolution is goedgekeurd door Mr. Morris Hayes zelf! (speelde bij Prince van 1998 tot 2015).

Vragen
Heeft u een vraag over het festival of wilt u met uw restaurant deelnemen? Contacteer ons.