En meerrrr…!

Live Music & Entertainment

De muziek staat in het teken van funk, jazz, soul, talenten and more!

Gedurende het hele festival is er live muziek en entertainment, we hebben al een super programmering maar deze is nog niet compleet. Toine Scholten en Tom van der Zaal (2 ras-muzikanten) zijn druk bezig om de ‘SURPISE’ in te vullen. Houd deze pagina in de gaten voor alle actuele ontwikkelingen en blijf op de hoogte 🙂

 

Wil je zelf je eigen muziek draaien, dat kan! Bij de spectaculaire muziek-caravan kan je zelf je plaatje uitzoeken die de dj’s dan voor je draaien :-). Swingen met lichteffecten, rook en op een mooie dansvloer! Zij doen dit gratis, een muntje is jouw nostalgie zeker waard! Let’s Dance…

Programma

Vrijdag 18 mei

Rob Janszen – 17.30uur tot 18.30uur 

 

Rob Janszen is eigenlijk een onontdekte parel in de Nederlandse muziekwereld.

Als zanger veelvuldig bekroond en met zijn roots in zowel de jazz, soul, Nederlandse popmuziek en lounge-wereld veelzijdiger dan wie ook.

Een crooner en entertainer pur sang, die met passie zijn hart en ziel aan de pure muziek geeft.

En dat is te horen.!

Richard de Fontaine – 18.30uur tot 19.50uur / 21.00uur tot 21.20 uur

 

Richard is een soulzanger in hart en nieren.

Speciaal voor Haagse Wereld Hapjes treedt hij 2 avonden 2 keer 20 minuten op ‘om de sfeer er in te brengen’ volgens zijn zeggen :-).

Hij treedt niet alleen op maar is ook trotse eigenaar van zijn typisch Engelse lunchroom Scallywags  en deelnemer van Haagse Wereld Hapjes .

Wij hebben er zin in!

2.R.4.YOU – 19.00uur tot 20.00uur / 21.30uur tot 23.00uur 

2.R.4.YOU. zijn Rob Janszen en Rob Middelhoven. Deze beide Rob-ben combineren als duo een breed scala aan muziekstijlen. Met hun zang, saxofoon en DJ grooves mixen zij jazz, dance, soul, funk, lounge en easy-pop moeiteloos in elkaar. Deze 2 ras-musici creëren een warme sfeer die hun publiek vervoert en meeneemt naar talloze muzikale hoogtepunten. Om naar te luisteren en te genieten maar ook om volop op te dansen.!

TOP dat jullie er zijn!

SURPRISE – 20.00uur tot 21.00uur 

Nog niet de volledige programmering is bekend, maar houd deze site in de gaten voor alle leuke muzikale programmeringen.

Zaterdag 19 mei

Rob Janszen – 13.00uur tot 14.30uur / 18.00uur tot 19.30uur

 

Ook vandaag kunnen we genieten van 2 optredens van de veelzijdige zanger Rob Janszen. Als zanger veelvuldig bekroond en met zijn roots in zowel de jazz, soul, Nederlandse popmuziek en lounge-wereld veelzijdiger dan wie ook.

Een crooner en entertainer pur sang, die met passie zijn hart en ziel aan de pure muziek geeft.

Thanx Rob, je hoort bij Haagse Wereld Hapjes!

SURPRISE 16.00uur tot 18.00uur 

Binnenkort wordt bekend gemaakt wie deze uren komt optreden.

RUBENSON – 18.00uur – 18.30uur

Ruben ‘Behold, a Son’.
Due to a simple composition of birth name and meaning, the name Rubenson was born. The origin of his musical expression goes back to his teenage years, where he whispered his first cassette tunes full of melodious vocal lines. Inspired by artists like Neil Young, Eddie Vedder & Eagles he formed his first acoustic band ‘Pleen’
back in 2005. In various formations he remained national active until 2013, with the highest prize winner of the The Hague Popprize in 2010.
After a period of introspection he found his love back for writing songs in 2016. This results in the year2018 in the EP ‘Is there anything else?’ in which
the vulnerability of his inner journey is well felt.

Nice you have on stage!

Richard de Fontaine – 19.30uur tot 19.50uur / 21.30uur tot 21.50uur

 

Ook vanavond laat Richard ons 2 keer genieten van zijn zangtalenten.

Inmiddels bekende zanger in het Haagse en eigenaar van Scallywags; the place to be voor een authentieke Engelse High tea’ zoals de eigenaar Richard de Fontaine zelf zegt.

Deze ras Londenaar woont nu al 21 jaar in Den Haag en is als eerste in Nederland begonnen met het serveren van de High tea!

Dit alles in combinatie met zijn zangkunsten.

We love it!

Fleur de Bruijn – 20.00uur tot 20.30uur 

Fleur de Bruin is een mooie jonge talentvolle dame van 17 jaar oud. Zij studeert aan de artiesten musicalopleiding Dutch Academy Of Performing Arts (DAPA). Zingen is al heel haar leven haar passie. Ze heeft aan diverse talentenjachten mee gedaan en ze treedt regelmatig op.

Ze vindt het heel erg leuk om tijdens de Haagse Wereld hapjes op te treden!!

Wij zijn superblij met deze dame en zijn er van overtuigd dat we nog veel van haar gaan horen!

HOOFD ACT VAN DE AVOND – 20.30uur tot 23.00uur

Er wordt gespeculeerd over een Tribute van Bruno Mars. Binnenkort meer…..

Zondag 20 mei

SURPRISE – 14.00uur – 15.30uur 

Een topband zal de Pinksteren bij Haagse Wereld Hapjes inluiden.

WE LOVE 2 DANCE – 15.30uur tot 15.45uur

We Love 2 Dance is een jonge, vernieuwende dansschool gevestigd in Den Haag. Kinderen én volwassenen kunnen bij onze dansschool terecht voor danslessen in verschillende dansstijlen, zoals klassiek ballet, streetdance, modern jazz, hiphop, zumba, breakdance en kidsdance. Al onze danslessen worden begeleid door professionele en bovenal enthousiaste docenten.

Tijdens de Haagse Wereld Hapjes op zondag 20 mei geeft het WeLove2Dance demoteam een spetterend optreden.

Kom jij kijken naar ons optreden? En houd jij ook van dansen? Meld je dan aan voor een gratis proefles. www.welove2dance.nl

Geweldig dames en tot 20 mei!

SURPRISE – 16.00uur – 19.15uur 

Ook deze uren worden ingevuld met swingende muziek!

Mr. Mitch Groove Sensation – 20.00uur tot 23.00uur 

Mr. Mitch’s Groove Sensation is een fonkelende muzikale belevenis voor evenementen en partijen. Met een mix van heerlijke hits uit de jaren ‘70 en ‘80 zoals Disco Inferno, It’s raining men en Carwash, én de eigentijdse soul van onder meer Amy Winehouse, Waylon en Ben l’Oncle Soul heeft deze formatie een ijzersterk en swingend repertoire in huis.

Vier glimmende Horns geven deze loeistrakke Groove Sensation een unieke glans, maar…. Ladies and gentlemen! Drie leading ladies maken het pas echt bijzonder. Oorstrelend mooi en hartverscheurend rauw bezorgen deze diva’s iedereen kippenvel, elk optreden weer!

Mr. Mitch’s Groove Sensation ziet er naar uit om het Haagse Wereld Hapjes Festival swingend bij te staan.

Haagse Wereld Hapjes ziet ook uit naar jullie swingende optreden, ThanX!

Maandag 21 mei

SURPRISE – 14.00uur tot 15.00uur 

Tweede Pinksterdag wordt ingeluid met jazzy funk music. Binnenkort meer….

Manouk Pheifer – 15.00uur tot 15.30uur 

Manouk Pheifer, pas vijftien jaar, heeft al een hele en succesvolle zang- en acteercarrière achter de rug.

Deze mooie en sympathieke dame uit Vlaardingen was finalist bij het Junior Songfestival 2017, speelde ze op het podium al diverse rollen in musicals waaronder Hij gelooft in mij van André Hazes en het bekende Kruimeltje. Voor eigen publiek is Manouk Pheifer een graag geziene gast op het artiestenprogramma tijdens Koningsdag op het Veerplein in Vlaardingen. Een hele erelijst voor zo’n jonge artieste! Nu slaat ze haar vleugels uit naar Den Haag en ze staat te popelen om heel Den Haag te charmeren met haar zangkunsten.

Wij zijn trots op Manouk!

Mika en Molly Young – 15.30uur tot 15.45uur 

De twee Engelse zusje zijn zo op elkaar ingespeeld dat zij een spectaculaire Ierse dans laten zien. Zij wonen inmiddels plusminus 3 jaar in Den Haag en staan letterlijk te popelen om hun act aan de inwoners van hun huidige woonplaats te laten zien. Deze 2 charmante zusje hebben 2 rondes van Holland’s got Talent gehaald, een hele prestatie!

Fijn om deze lieve zusjes in ons midden te hebben, ze verdienen meer dan applaus!

Jan Willem de Vos – 16.00uur tot 16.45uur 

De symphatieke Jan Willem de Vos staat aan het begin van zijn carrière, zeer veelbelovend en wij als organisatie vermoeden dat hij ‘klaar’ is voor een internationale talentenjacht waarna wij zeker nog van hem gaan horen. Top dat hij bij Haagse Wereld Hapjes zijn bijzondere talenten laat horen.

Complimenten Jan Willem en wij zijn vereerd dat je bij ons komt optreden. Super!

The Fabulous Feno – 17.00uur – 18.00uur

Presenting The Fabulous Feno. An American from Chicago who is a graduate and former member of the Ringling Bros. Barnum & Bailey Clown College and Circus. FENO has delighted audiences throughout the USA and Europe. Combined with years of performances and a multitude of credits, his astounding background features a myriad of events to include schools, festivals, private parties, corporate events, comedy clubs & theaters. Whether it’s TV, or movies on the big screen, FENO has done it all!

FENO WE LOVE YOU!

HOOFDACT 2e PINKSTERDAG – 18.00uur – 22.00uur

Haagse Wereld Hapjes wordt spectaculair afgesloten, houd de site in de gaten…

Vragen
Heeft u een vraag over het festival of wilt u met uw restaurant deelnemen? Contacteer ons.