Argetijns en tapas Restaurant San Telmo

Wie we zijn?

Ik ben Ariel Covarrubias, geboren in Argentinië en grootgebracht met de horeca. Op mijn 5e jaar werd ik al gescout als jong voetballertje wat uiteindelijk resulteerde in een professionele voetbal carrière in de Chileense Jupiler League. Op mijn 24e had ik al zo veel blessures dat ik vrijwillig mijn contract heb ingeleverd. Ik bleef nog even in Chili en ontmoette daar al snel mijn Nederlandse huidige vrouw. We zijn daar toen samen een goedlopend restaurant gestart maar mijn vrouw wilde na een tijdje terug naar Nederland. Al vrij snel, en nu dus al heel wat jaren run ik het enige authentieke Argentijnse restaurant in Den Haag met Spaanse invloeden. San Telmo is een Argentijns-Spaans Restaurant dat graag zijn eigen gerechten met passie en liefde klaarmaakt.

Wat we doen?

San Telmo is in Buenos Aires dé wijk van de tango, antiekwinkels, kunstenaars en eetgelegenheden. De sfeer is heerlijk: Vol kleuren, geuren, (muziek) geluiden, oogcontact, levendige gesprekken, de smaak van goddelijke Argentijnse biefstuk, verrukkelijke visgerechten, bedwelmende Argentijnse wijn en tongstrelend ijs.

Waarom wij ons restaurant runnen?

Dat gevoel en die smaken van San Telmo willen we naar Nederland brengen. Op een willekeurige dag in San Telmo de deur uit gaan en rondlopen in de wijk maakt dat je vergeet wat je ook al weer ging doen vandaag. Dat geldt ook voor “buurtschap 2005” in Den Haag waar ons restaurant deel van uit maakt.

Wat kunnen jullie van ons bij Haagse Wereld Hapjes verwachten?

We doen mee aan de Haagse Wereld Hapjes om de echte Argentijnse keuken en gewoontes te delen! Een echt stukje Argentinië in Nederland heb je niet alleen in onze Ambassade maar ook zeker bij San Telmo!

Kom alvast langs en proef San Telmo!

www.santelmo.nl

Vragen
Heeft u een vraag over het festival of wilt u met uw restaurant deelnemen? Contacteer ons.