Podium Sponsor

Skihut – Sport & Fashion

 Dé Skihut: een begrip in Den Haag!

Ook Haagse Wereld Hapjes is inmiddels een begrip in Den Haag. Daarom hebben Skihut en Haagse Wereld Hapjes de handen ineen geslagen om elkaar een podium te geven.

Uiteraard is De Skihut met een eigen pagode aanwezig op Haagse Wereld Hapjes. Skihut is te vinden naast het podium, dus loop langs en laat je verrassen door de uitgebreide zomercollectie en zinderende acties.

 Over Skihut

Skihut is toonaangevend op het gebied van exclusieve Wintersportkleding, Fashion & Badmode en staat al jaren op eenzame hoogte qua presentatie van het grootste, meest luxe ‘zomer en winter lifestyle’ assortiment van Nederland.

Complete collecties van ruim 200 merken inclusief internationale merken en exclusieve labels op het gebied van wintersportkleding zoals BognerKJUSMonclerPeak Performance & Goldbergh zorgen ervoor dat Skihut al meer dan 40 jaar wordt erkend als ‘DE Specialist’ op het gebied van luxe wintersportkleding.

In de Skihut winkel in Scheveningen staan toonaangevende merken als Armani EA7WoolrichCanada GooseMoscowParajumpers & Moncler garant voor een ruime keuze in ‘high end’ casual en outdoor jassen, fashionable bodywarmers, designer strandjurken, tops, pants, sportoutfits en rijke, stoere, modieuze accessoires.

Het uitgebreide aanbod van Skihut is bij uitstek geschikt voor de meest veeleisende liefhebbers van ‘high end’ luxe kleding, maar ook ‘fashion lovers’ met een iets minder dikke portemonnee kunnen naar hartenlust shoppen.

De collecties van Skihut bieden elke maand allerlei nieuws, moois, onmisbaars en cools voor mannen, vrouwen en – niet te vergeten – kinderen. De vaste klantenkring, die zich uitstrekt over heel Nederland, weet dat zij nergens anders zo’n complete keuze in luxe merken zal aantreffen.

Dit overweldigende aanbod fashion statements, trends & must-haves voor koude winterdagen, stormachtige herfstdagen en warme stranddagen hebben ervoor gezorgd dat Skihut ook talrijke BN’ers tot haar vaste klanten mag rekenen.

Daarnaast zijn de prettige, persoonlijke aanpak en deskundige adviezen van de Skihut medewerkers van onschatbare waarde.

Skihut Scheveningen is dagelijks geopend en gelegen aan de eerste haven. Deze locatie biedt tot 18.00 uur voldoende gratis parkeergelegenheid. Tussen 18.00 en 24.00 uur geldt betaald parkeren.

Vragen
Heeft u een vraag over het festival of wilt u met uw restaurant deelnemen? Contacteer ons.